top of page

Formularul a fost trimis cu succes!

Urmeaza sa primesti un mail din partea noastra de confirmare impreuna cu cateva informatii bine de stiut despre participarea la clasele de aikido din cadrul Hakken Dojo.

Iata cateva informatii utile pentru cei mai noi inscrisi:

Fii punctual

Pentru a putea incepe antrenamentele la ora stabilita, 15 minute inainte de incepere iti asigura suficient timp sa te poti schimba si intra la timp pe tatami!

Alarm Clock
Martial Arts Class

Vino echipat corespunzator

Te rugam sa ai un echipament adecvat antrenamentelor de arte martiale: kimono alb & centura alba, papuci, un prosop mic si apa pentru hidratare. In lipsa unui kimono, o tinuta sport cu pantaloni lungi si bluza cu maneca lunga sunt ok. Te rugam de asemenea sa nu porti bijuterii sau alte accesorii care ar putea sa te incurce in timpul practicii.

Pentru parinti & insotitoti ai minorilor

Va rugam frumos sa conduceti copii pana la intrarea in vestiar si de asemenea sa ii preluati din acelasi loc la terminarea practicii. Pe cat posibil incercam sa ii invatam pe micutii samurai sa devina independenti si sa se schimbe singuri. Ii puteti incuraja sa exerseze acasa inclusiv modul in care isi aranjeaza lucrurile pentru a invata sa se descurce cat mai usor.

Kids with Backpacks
Kung Fu Nunchaku

Respecta eticheta din dojo.

Te rugam frumos sa pastrezi eticheta specifica dojo-urilor de arte martiale. Daca nu o cunosti, intreaba elevii mai vechi din sala si desigur, te vom invata si noi!

Document with Pen

Regulament

Te rugam sa citesti regulamentul din fisa de inscreiere, obligatiile cursantului, declaratia pe propria raspundere si consimtamantul GDPR. Inscrierea ta la dojo-ul nostru presupune acordul tau cu privire la toate aceste documente.

Document with Pen
Calendar
Calendar Pages

Orarul nostru este urmatorul

Luni - 19:30 - 20:30 - Sensei Roxana - clasa adulti

Marti - 18:30 - 19:30 - Sensei Roxana - clasa copii

Marti - 19:30 - 20:30 - Sensei Roxana - clasa adolescenti

Marti - 20:30 - 21:30 - Sensei Dan - clasa adulti

Miercuri - 19:30 - 20:30 - Sensei Roxana - clasa adulti

Vineri - 18:30 - 19:30 - Sensei Dan - clasa copii

Vineri - 19:30 - 20:30 - Sensei Dan - clasa adolescenti

Vineri - 20:30 - 21:30 - Sensei Dan - clasa adulti

Document with Pen
bottom of page