Dan Grămadă

 

      Ma numesc Dan Gramada si sunt instructor (centura neagra, 4 Dan) al organizatiei AIKIKAI ROMANIA. Practic Aikido din anul 1994, de la varsta de 10 ani, si incepand cu 2012 mi-am deschis propriul dojo (Hakken) in Bucuresti, unde predau tuturor celor interesati sa descopere aceasta arta martiala.

      Aikido pentru mine este mai mult decat a face miscare in timpul liber. Aikido este modul prin care eu ma exprim, prin care ma relaxez, imi cizelez corpul, imi testez mintea si imi depasesc limitele. Toatea acestea intr-un mod FUN. Daca vrei, poate fi metoda anti-stres perfecta, doar ca vine cu niste beneficii secundare: cunostinte de auto-aparare, sanatate, disciplina, prieteni... si lista poate continua.

      Probabil ca te gandesti ca pare complicat, sau ca nu esti in forma, sau ca e prea tarziu pentru tine sa te apuci acum de arte martiale? Aikido este pentru toata lumea. Daca esti dispus sa incerci si sa iti dai sansa, e posibil sa te indragostesti de AIKIDO. Eu am patit asta si cred ca e unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat in viata.

 

      Te astept la antrenamente! :)

     

      Sensei Dan, 4 Dan Aikido Aikikai