Dan Grămadă

 

      Ma numesc Dan Gramada si sunt instructor (centura neagra, 4 Dan) al organizatiei AIKIKAI ROMANIA. Practic Aikido din anul 1994, de la varsta de 10 ani, si incepand cu 2012 mi-am deschis propriul dojo (Hakken) in Bucuresti, unde predau tuturor celor interesati sa descopere aceasta arta martiala.

      Aikido pentru mine este mai mult decat a face miscare in timpul liber. Aikido este modul prin care eu ma exprim, prin care ma relaxez, imi cizelez corpul, imi testez mintea si imi depasesc limitele. Toatea acestea intr-un mod FUN. Daca vrei, poate fi metoda anti-stres perfecta, doar ca vine cu niste beneficii secundare: cunostinte de auto-aparare, sanatate, disciplina, prieteni... si lista poate continua.

      Probabil ca te gandesti ca pare complicat, sau ca nu esti in forma, sau ca e prea tarziu pentru tine sa te apuci acum de arte martiale?

      Aikido este pentru toata lumea. Daca esti dispus sa incerci si sa iti dai sansa, e posibil sa te indragostesti de AIKIDO. Eu am patit asta si cred ca e unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat in viata.

 

      Te astept la antrenamente! :)

     

      Sensei Dan, 4 Dan Aikido Aikikai

PROGRAM DOJO

Miercuri & Vineri de la ora 18.00 - 20.30

 

 

 

Colegiul National "Matei Basarab"

Str. Matei Basarab, Nr. 32, Sector 3, Bucuresti

ADRESA
CONTACT

E-mail: dan.gramada@icloud.com

Telefon: 0742 099 908

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
CUM SA NE GASITI?

© Hakken Dojo 2018