top of page

  Dan Grămadă

 

      Mă numesc Dan Grămadă și sunt instructor (centura neagră, 4 Dan) al organizației AIKIKAI ROMANIA. Practic Aikido din anul 1994, de la vârsta de 10 ani, și începând cu 2012 mi-am deschis propriul dojo (Hakken) în București, unde predau tuturor celor interesați sa descopere această artă marțială.

      Aikido pentru mine este mai mult decât a face mișcare în timpul liber. Aikido este modul prin care eu mă exprim, prin care mă relaxez, îmi cizelez corpul, îmi testez mintea și îmi depășesc limitele. Toate acestea într-un mod FUN. Dacă vrei, poate fi metoda anti-stres perfectă, doar că vine cu niște beneficii secundare: cunoștințe de auto-apărare, sănatate, disciplină, prieteni... și lista poate continua.

      Probabil că te gândești că pare complicat, sau că nu ești în formă, sau că e prea târziu pentru tine să te apuci acum de arte marțiale? Aikido este pentru toată lumea. Daca ești dispus să încerci și să îți dai șansa, e posibil să te indrăgostești de AIKIDO. Eu am pățit asta și cred că e unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intâmplat în viață.

      Te aștept la antrenamente! :)

     

      Sensei Dan, 4 Dan Aikido Aikikai

bottom of page